Subsidiespecialist gezocht voor lint Groen en Water

Subsidiespecialist gezocht voor plannen lint Groen en Water

Roland van Braak van BTL Realisatie B.V. Bruinisse en Albert Jan Kerssen van BTL Advies treden op als kartrekkers van dit lint. Het lint start in het waterrijke Zeeland.

Een subsidiespecialist zou goed werk kunnen doen om de plannen voor dit lint (en andere linten) te realiseren. Want de mannen hebben een concept ontwikkeld voor een verplaatsbare eyecatcher die de ontwikkeling van het lint markeert. Een object dat steeds wordt verplaatst en ook een groene footprint achterlaat. Ze willen het koppelen aan havengerelateerd groen in Rotterdam, Vlissingen en Terneuzen. Het Havenbedrijf Rotterdam stelt hiervoor een container ter beschikking. “We vinden dat het een feestje van ons samen moet worden,” stellen ze. Gemeentes moeten een duurzame plek ter beschikking willen stellen. Voor de waterdoorlatende tegels en groene aankleding van de plekken zoeken ze sponsoren. Hiervoor hebben ze op de VHG-regiobijeenkomst al contacten gelegd.

Doe ook mee!

Wilt u meedenken en helpen te laten zien wat de waarde van groen is?

Bedrijven, scholen en overheidsinstanties nodigen wij graag uit om samen de ideeën verder uit te werken en te realiseren. U kunt contact met ons opnemen door het formulier in te vullen en te versturen.

Groene etalages langs
de Waterlandseweg:
op weg naar de Floriade 2022.